Home Gelderland Ede Permar ondersteunt postverwerking gemeente Ede

Permar ondersteunt postverwerking gemeente Ede

De gemeente Ede start per 4 maart 2013 een vier maanden durende pilot voor het uitbesteden van de…

Directeur Myriam van Rooij van de gemeente Ede en directeur Permar Johan van Kouterik bij de ondertekening van de pilot.Directeur Myriam van Rooij van de gemeente Ede en directeur Permar Johan van Kouterik bij de ondertekening van de pilot.

-Wens
Momenteel wordt op verschillende plekken en wijzen binnen de gemeente post verwerkt en gescand. Daarnaast zijn er een aantal poststromen die tot op heden helemaal niet gedigitaliseerd worden. De wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en tegelijk zoveel mogelijk digitaal te werken en kosten te besparen heeft er toe geleid om de postscanning uit te besteden aan Permar.
-Permar
Permar is ingenomen met deze nieuwe werksoort. Dit soort werk past uitstekend bij de doelgroep en het speelt in op de voorbereidingen die Permar in het kader van de Participatiewet treft. Bovendien sluit het aan op de nieuwe koers die Permar inslaat waarbij de ontwikkeling van de medewerker centraal staat. Permar is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe werksoorten en daar past vooral samenwerking met commerciële partijen en andere partners bij. In dit geval betreft het de samenwerking met DocCare uit Tiel. De expertise die DocCare in huis heeft op het gebied van Document Management en de kwaliteit van de medewerkers van Permar leidt tot een mooie samenwerking en een combinatie die voor opdrachtgevers een meerwaarde biedt.
-Succesvolle samenwerking
De gemeente Ede is één van de eerste gemeenten in Nederland die een dergelijke stap zet. Gedurende deze pilot zal er continu gemonitord worden of de beloofde kwaliteit gerealiseerd wordt. Na de vier maanden zal een uitgebreide evaluatie plaatsvinden, waarna de samenwerking op een structurele basis kan worden voortgezet.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …