Home Gelderland Ede Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermarkt. We zoeken nog één verdachte. Herken jij hem? Tip ons!

De twee mannen liepen doelgericht op de 25-jarige man af en vielen hem vrijwel meteen aan. Van één verdachte weten we wie hij is; de andere zoeken we nog. Herken jij deze man, laat het ons dan weten.  

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …