Home Gelderland Ede Man rijdt onder invloed, zonder rijbewijs en verlaat plaats ongeval

Man rijdt onder invloed, zonder rijbewijs en verlaat plaats ongeval

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 30-jarige automobilist aangehouden voor rijden onder invloed, het verlaten van de plaats ongeval en het rijden zonder geldig rijbewijs. Het ongeval vond rond 00.45 uur plaats op de kruising Arnhemseweg-Raadhuisstraat in Ede. Bij het ongeval waren een 30-jarige automobilist uit Ede en een 64-jarige automobilist uit Bennekom betrokken. De auto’s van beide automobilisten liepen door het ongeval forse schade op. De Bennekommer is per ambulance met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Edenaar vluchtte na het ongeval direct per voet in de richting van de Van Heeckerenlaan.

Agenten konden na een kort onderzoek de man in de buurt aanhouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau, waar hij bij een ademanalyse 770 ug/l blies. Daarnaast bleek de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Deze was eerder, wegens meerdere overtredingen in verband met rijden onder invloed, ingenomen.

Op het politiebureau bleek de man ook drugs, een zakje hennep en een zakje harddrugs, in zijn bezit te hebben. De drugs is in beslag genomen en wordt vernietigd. De man is voor verder onderzoek ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…