Home Limburg Heerlen Twee jongens aangehouden voor beroving

Twee jongens aangehouden voor beroving

Een 17 en 18-jarige jongen uit Heerlen zijn donderdagochtend aangehouden op verdenking van een beroving van een 15-jarige jongen uit Heerlen. Dinsdagmiddag werd het slachtoffer rond 17.00 uur op de Molenberglaan aangesproken door twee jongens. Onder bedreiging van een voorwerp wat op een vuurwapen eiste de verdachten dat hij zijn spullen af zou geven. Vervolgens zijn de verdachten er met een gsm en portemonnee vandoor gegaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld en donderdagochtend zijn de verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze zitten vast voor onderzoek.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …