Home Gelderland Apeldoorn Automobilist onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs

Automobilist onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs

De politie heeft donderdagavond een 19-jarige Apeldoorner aangehouden voor rijden zonder geldig rijbewijs, in een onverzekerde auto en onder invloed van alcohol. De politie hield de automobilist even voor middernacht in Apeldoorn staande voor controle. Bij het controleren van de gegevens bleek de auto niet verzekerd en had de man geen geldig rijbewijs. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Een ademanalyse toonde aan dat de jongeman onder invloed van alcohol was, hij blies 415 ug/l. De auto is in beslag genomen en bij onderzoek bleek hier gestolen kentekenplaten op te zitten. De Apeldoorner is voor verder onderzoek ingesloten, tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie onderzoekt waar de kentekenplaten vandaan komen

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Winkeldiefstal – Eglantier – Apeldoorn

Op 17 november vond er een brutale winkeldiefstal plaats bij een supermarkt op de Eglantie…