Home Gelderland Arnhem Duo aangehouden voor auto-inbraak

Duo aangehouden voor auto-inbraak

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Onderlangs in Arnhem twee mannen aangehouden op verdenking van auto-inbraak. De politie hield het tweetal, twee Arnhemmers van 25 en 27 jaar, rond 04.15 uur staande voor een controle. Hierbij bleken zij in het bezit van goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Ook bleken ze in het bezit van inbrekersgereedschap. Hierop zijn beiden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Verder onderzoek wees uit dat de aangetroffen goederen eerder die nacht waren weg genomen uit een geparkeerde auto.

De rechtmatige eigenaar is op de hoogte gebracht van het terugvinden van de gestolen goederen en krijgt deze terug. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…