Home Noord-Brabant Eindhoven Twee mannen aangehouden voor bedreiging

Twee mannen aangehouden voor bedreiging

De politie heeft zaterdagmiddag rond 17.30 uur een 23-jarige Eindhovenaar aangehouden in zijn woning. Woensdagmorgen werd een 44-jarige Eindhovenaar aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan. Deze verdachte meldde zichzelf. Het tweetal wordt ervan verdacht dat ze op vrijdagavond 29 maart een 36-jarige Eindhovenaar hebben bedreigd voor zijn woning. De drie mannen zouden al langer een conflict hebben. De twee mannen zouden de man met de dood hebben bedreigd en een vuurwapen op hem gericht hebben. Er werd niet geschoten. Onderzoek van de politie leidde tot de twee aanhoudingen. De mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…