Home Gelderland Arnhem Verdachte vernieling auto’s op heterdaad aangehouden

Verdachte vernieling auto’s op heterdaad aangehouden

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 29-jarige man uit Arnhem aangehouden in Delfzijl. Hij wordt verdacht van het vernielen van meerdere auto’s. Aan het begin van de nacht kreeg de politie de melding dat er spiegels van auto’s af werden getrapt in de Abel Tasmanstraat en de Marcus Buschstraat in Delfzijl. Toen agenten er naar toe reden zagen zij op de Prinses Julianalaan ter hoogte van het kerkhof een man lopen die aan het signalement voldeed. Toen zij de man aanspraken rende hij er vandoor richting het politiebureau. Na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden. De spiegels van in ieder geval zes auto’s zijn vernield.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Delfzijl – Zestal onder meer verdacht van woningoverval

De politie heeft in een lopend onderzoek op dinsdag 5 november vijf verdachten (15, 17, 27…