Home Noord-Brabant Roosendaal Hennepstekjes bij toeval ontdekt

Hennepstekjes bij toeval ontdekt

Tijdens een alcoholcontrole, vrijdagavond op de Gastelseweg in Roosendaal, zijn bij toeval in een bestelauto twee dozen met hennepstekjes ontdekt. De bestuurder kreeg rond 20.15 uur een stopteken. De man moest blazen maar bleek geen alcohol te hebben gedronken. Wel roken de agenten in de auto een henneplucht. Ze vroegen of de man drugs bij zich had. In eerste instantie ontkende hij maar overhandigde even later enkele henneptoppen.

Vervolgens zijn ze verder in de auto gaan kijken en troffen in de laadruimte twee dozen aan met daarin 106 hennepstekjes. De bestuurder, een 24-jarige man uit Roosendaal, is gelijk aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…