Home Gelderland Nijmegen Frontale botsing met één gewonde

Frontale botsing met één gewonde

Bij een frontale botsing tussen twee auto’s op de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen heeft vrijdagmiddag een 17-jarig meisje haar been gebroken. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

Rond 18.30 uur reed een 37-jarige man uit Nijmegen over de Nieuwe Ubbergseweg in de richting van het Keizer Traianusplein. Vermoedelijk is de bestuurder in slaap gevallen waarna hij met zijn auto op de andere weghelft terecht kwam en frontaal botste met een andere auto, bestuurd door een 45-jarige vrouw uit Kranenburg (Duitsland). In de auto zaten nog twee inzittenden, waarvan een 17-jarig meisje uit Kranenburg gewond raakte door de botsing. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De andere betrokkenen raakten niet gewond.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…