Home Gelderland Arnhem Fietster gewond in Dieren

Fietster gewond in Dieren

Vrijdagochtend vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. Daarbij raakte de fietster, een 16-jarige inwoonster van Dieren gewond. De aanrijding vond plaats op de rotonde op de Harderwijkerweg en de Cederlaan in Dieren. Het meisje fietste samen met een vriendin op de rotonde en werd door de auto aangereden, bestuurd door een 80-jarige man eveneens uit Dieren. De automobilist gaf aan dat hij de fietsers niet had gezien door de laagstaande zon. Het meisje kwam bij de aanrijding op de motorkap terecht en vervolgens op straat terecht. Zij liep daarbij letsel op aan haar rug. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …