Home Gelderland Arnhem Inbrekers gebruiken cocktailprikkers

Inbrekers gebruiken cocktailprikkers

Bij diverse woningen in Arnhem Noord en Zuid zijn de laatste dagen cocktailprikkers aangetroffen, die in het slot van de voordeur of in een sponning waren gestoken. De politie sluit niet uit dat inbrekers deze huizen, waarvan de bewoners op vakantie zijn of enkele dagen weg, hebben gemarkeerd om te kijken of er niemand thuis komt.

De wijkagenten werden door verschillende bewoners aangesproken over de stokjes. Ook kregen zij meldingen van mensen die voor het huis van een bekende zorgen tijdens de vakantie. Op internet wordt gemeld dat deze truc wordt gebruikt door inbrekers. Dit fenomeen is niet nieuw en steekt regelmatig de kop op.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…