Home Noord-Brabant Tilburg Jongen moet gsm en portemonnee afgeven

Jongen moet gsm en portemonnee afgeven

Een 17-jarige jongen uit Moergestel werd beroofd van zijn smartphone en zijn portemonnee. Dat gebeurde donderdagavond 14 maart 2013 op de Meierijbaan in Tilburg. De jongen reed met zijn scooter over het fietspad. Ter hoogte van het wildrooster werd zijn doorgang geblokkeerd door twee leeftijdgenoten, die eveneens op een scooter reden. De aangever werd geïntimideerd en moest zijn Blackberry en zijn portemonnee afgeven. Hij raakte bij de straatroof niet gewond maar was wel overstuur. Beide daders hadden een zwarte helm met zwart vizier. Eén van de daders droeg een groene jas met witte handschoenen. De andere een zwarte jas met witte Nike’s. Ze gingen er vandoor een oud model, zwarte scooter (slecht gespoten), aldus de aangever.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…