Home Noord-Brabant Oss FC Oss zet Excelsior opzij met 2-0

FC Oss zet Excelsior opzij met 2-0

Marcel van der Sloot vierde zijn 1-0 met het bekende hartje. Foto (c) Bert van Berkum

FC Oss heeft vrijdagavond met een 2-0 overwinning de weg naar de play-offs verder open gezet. De Ossenaren wonnen gemakkelijk van het laag geklasseerde Excelsior, hoewel de stand wellicht een moeilijker wedstrijd lijkt te vermoeden. In Oss scoorde Marcel van der Sloot enkele minuten voor rust de 1-0, door een penalty te benutten. Enkele minuten voor het einde van de tweede helft velde Tim Neleman het oordeel definitief voor de Rotterdammers. De oud-Eindhovenaar schoot de bal hoog in het doel van Excelsior-goalie.

FC Oss verstevigde door de winst de negende plek op de ranglijst, waardoor een plekje in de play-offs steeds dichterbij komt. Voor de Osse fans is die plek al een garantie voor promotie, gezien het gezang aan het eind van de wedstrijd.