Home Gelderland Apeldoorn Man en vrouw aangehouden voor verkeersagressie

Man en vrouw aangehouden voor verkeersagressie

De politie heeft maandag een 25-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit Apeldoorn, in hun woningen aangehouden voor mishandeling. Het tweetal wordt ervan verdacht op zondagmiddag 24 maart na een verkeersconflict een 24-jarige man en 23-jarige vrouw uit Vianen te hebben mishandeld. Het incident vond plaats op de A1 ter hoogte van Apeldoorn. Het tweetal dwong de andere automobilist op de snelweg tot stoppen na een verkeersconflict. Hierna sloegen de Apeldoorners zowel de bestuurder als de inzittende meerdere keren.

Nadat passerende automobilisten stopten en te hulp schoten, reed het tweetal snel weg. Aan de hand van getuigenverklaringen kon de politie het duo een dag later in hun woningen aanhouden. Beiden zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden. De man is voor verder onderzoek ingesloten, ook tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – de Eglantier – Apeldoorn

Op 2 juni werd bij een drogisterij in Apeldoorn een diefstal gepleegd. Twee mannen liepen …