Home Gelderland Harderwijk Duo aangehouden voor diefstal benzine en kentekenplaten

Duo aangehouden voor diefstal benzine en kentekenplaten

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee mannen aangehouden voor de diefstal van benzine en kentekenplaten. Twee mannen hadden rond 02.15 uur bij een benzinestation aan de A28 ter hoogte van Harderwijk getankt zonder te betalen. Het kenteken was genoteerd maar de kentekenplaten bleken eerder te zijn gestolen. Het duo, een 21-jarige man uit Oldebroek en een 23-jarige man uit Elburg, kon korte tijd later aan de hand van het doorgegeven signalement in Nunspeet worden aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. De auto van de mannen is tevens voor onderzoek in beslag genomen. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…