Home Gelderland Apeldoorn Aangifte beroving fiets

Aangifte beroving fiets

Een 55-jarige man uit Beekbergen heeft woensdag aangifte gedaan van beroving van zijn elektrische fiets. Die vond plaats op donderdag 7 maart jl. tussen 20.45 en 21.15 uur op de Hofstraat in Apeldoorn.

Onder bedreiging van een mes moest hij zijn fiets afgegeven aan een naar schatting 30 à 40 jarige man. Deze man was kaal, ongeveer 1.70 meter lang en droeg een bruine korte leren jas, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. De fiets betreft een grijze Gazelle type Orange met zwarte fietstassen en een trekhaak voor een fietskarretje.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …