Home Gelderland Apeldoorn Aangifte beroving fiets

Aangifte beroving fiets

Een 55-jarige man uit Beekbergen heeft woensdag aangifte gedaan van beroving van zijn elektrische fiets. Die vond plaats op donderdag 7 maart jl. tussen 20.45 en 21.15 uur op de Hofstraat in Apeldoorn.

Onder bedreiging van een mes moest hij zijn fiets afgegeven aan een naar schatting 30 à 40 jarige man. Deze man was kaal, ongeveer 1.70 meter lang en droeg een bruine korte leren jas, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. De fiets betreft een grijze Gazelle type Orange met zwarte fietstassen en een trekhaak voor een fietskarretje.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Vuurwerk in woning aangetroffen

In een woning aan de Eikepagelaan in Apeldoorn, is afgelopen nacht een voorwerp aangetroff…