Home Noord-Brabant Tilburg Restanten hennepkwekerij aangetroffen in Tilburgse woning

Restanten hennepkwekerij aangetroffen in Tilburgse woning

De politie heeft woensdagavond in een woning aan de Bartokstraat in Tilburg dankzij tips en een warmtemeting de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoners werden aangehouden. Een alerte getuige zag woensdag de inzittenden van een auto rond 17.00 uur twee vuilniszakken achter een elektriciteitshuisje op de Kalverstraat dumpten. Het afval werd door de agenten aangetroffen. Het kenteken van de auto bleek thuis te horen op een adres aan de Bartokstraat. Deze woning stond al op de lijst van het hennepruimteam, in verband een recente anonieme tip in combinatie met een positieve warmtemeting. In de woning werden nog restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De 51-jarige bewoonster en haar twee zonen van 19 en 26 jaar werden aangehouden.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…