Home Utrecht Nieuwegein Bejaarde man in woning overvallen

Bejaarde man in woning overvallen

Een bejaarde man werd op woensdagmiddag door meerdere personen in zijn woning overvallen. Rond 17.10 uur werd op de Ratelaar bij de woning van een 80-jarige man aangebeld. Hij deed open en werd direct tegen de grond gewerkt. Meerdere personen drongen de woning binnen, mishandelden de bewoner en eisten zijn bankpas. Het slachtoffer riep om hulp, waarop de indringers er zonder buit vandoor gingen. De politie werd gewaarschuwd en agenten gingen ter plaatse. Het slachtoffer had letsel in zijn gezicht en een ambulance bracht hem voor onderzoek over naar het ziekenhuis. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen de verdachten niet meer aan.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…