Home Gelderland Apeldoorn Jongen aangehouden na versturen dreigtweet

Jongen aangehouden na versturen dreigtweet

De politie heeft donderdagmiddag een 15-jarige Apeldoorner aangehouden voor het versturen van een dreigtweet. De jongen had via Twitter gedreigd met een bom in Apeldoorn. De jongen kon kort nadat hij de tweet had verstuurd, door de politie worden aangehouden. Het bleek al snel dat het bericht als slechte grap was verstuurd en er absoluut geen echte dreiging was. De jongen is thuis aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Ook in de woning werd geen bom of andere aanwijzing gevonden. Tegen de Apeldoorner wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie benadrukt dat het verzenden van dergelijke tweets tot strafvervolging kan leiden.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …