Home Gelderland Bestuurder onder invloed van drugs

Bestuurder onder invloed van drugs

Een 19-jarige bestuurder uit Lunteren kreeg zondagochtend om 02.00 uur een rijverbod van 24 uur. Agenten controleerden de man en kregen het sterke vermoeden dat de man onder invloed van drugs was. De 19-jarige man reed over de N225 in Renkum. Bij controle roken de agenten een sterke wietlucht in de auto en zagen ze ook een zakje met vermoedelijk harddrugs in de auto liggen.

De 19-jarige bestuurder maakte sterk de indruk onder invloed te zijn; hij had grote pupillen en gedroeg zich erg onrustig. Bij doorvragen gaf hij toe een pilletje geslikt te hebben.

De Lunterenaar is aangehouden voor het rijden onder invloed. Een arts heeft bloed van hem afgenomen dat onderzocht zal worden. Na verhoor is de 19-jarige weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

Alle drugs zijn inbeslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …