Home Overijssel Kampen Slachtoffer verkeersongeval Zwartsluis overleden

Slachtoffer verkeersongeval Zwartsluis overleden

Een man is zaterdagavond overleden nadat hij in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis werd gebracht na een verkeersongeval op de Zomerdijk in Zwartsluis. Het slachtoffer is een 35-jarige man uit Zwartsluis. Hij reed met twee kinderen in zijn auto over de Zomerdijk en raakte rons kwart voor zeven ’s avonds door nog onbekende oorzaak van de weg, waarop de auto half in het Meppelerdiep belandde. Omstanders zijn te hulp geschoten en konden de kinderen (een meisje en een jongen van 6 jaar uit Zwartsluis) in veiligheid brengen. De brandweer heeft de man uit de auto gehaald; na reanimatie door eerst de brandweer en vervolgens de ambulance werd de man in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle. Daar kwam hij vannacht te overlijden.

 

Laad meer Kampen

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Vernielingen auto’s – Willemskade – Zwolle

Op zondag 5 maart rond 21:30 uur werden er twee auto’s vernield op de parkeerplaats van de…