Man mishandeld

Club Envy aan de Amsterdamstraat in Zoetermeer werd een 26-jarige Leidschendammer op zaterdag om 03.15 uur zwaar mishandeld. Wat zich precies in de club heeft afgespeeld is tot nu toe onduidelijk en de recherche is dan ook op zoek naar getuigen. Het slachtoffer werd door de GGD vervoerd naar het ziekenhuis en daar werd uit beide ogen meerdere glassplinters verwijderd. Vermoedelijk is het slachtoffer met een afgebroken glas gestoken. Voor de club hielden agenten een 20-jarige Zoetermeerder aan die mogelijk betrokken is geweest bij de steekpartij. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte zit nog vast.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …