Home Gelderland Steen door ruit café in Culemborg

Steen door ruit café in Culemborg

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige man uit Culemborg aangehouden op de Markt in Culemborg. Hij wordt verdacht van het vernielen van een ruit. Agenten kregen de opdracht van de meldkamer om naar de Markt te rijden in verband met de vernieling van een ruit van een café aan de Markt. Op weg er naar toe werd door een getuige de mogelijke dader aangewezen. De agenten spraken de verdachte aan en maakten hem duidelijk dat hij was aangehouden. Dit ging niet zonder slag of stoot omdat de Culemborger zich verzette tegen zijn aanhouding. De aanleiding van de vernieling is mogelijk gelegen in het feit dat de verdachte zich in het café had misdragen en het café moest verlaten. Vandaag gaat de recherche met de dader in gesprek en zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …