Home Groningen Baldadige dronken man aangehouden

Baldadige dronken man aangehouden

De politie heeft vrijdagnacht in de Gelkingestraat in Groningen een 22-jarige man uit Stadskanaal aangehouden voor openbare dronkenschap en baldadigheid. De Kanaalster werd door vrienden in bedwang gehouden, omdat hij door overmatig drankgebruik de weg enigszins kwijt was. Toen hij het nodig vond tegen een raam te slaan, werd de 22-jarige aangehouden voor openbare dronkenschap en baldadigheid. Hij werd in een cel ingesloten. Als hij ontnuchterd is, krijgt de man voor beide overtredingen een bekeuring mee naar huis.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…