Home Friesland Leeuwarden SC Cambuur stelt Alfons Arts op non-actief

SC Cambuur stelt Alfons Arts op non-actief

SC Cambuur heeft vanmorgen Alfons Arts te kennen gegeven dat hij de rest van het seizoen vrijgesteld is van arbeid. Arts (sinds juli 2007 werkzaam bij SC Cambuur) was sinds het vertrek van Stanley Menzo naar Vitesse hoofdtrainer van de club uit Leeuwarden. Raad van Commissarissen en directie achten deze beslissing noodzakelijk om de te realiseren doelstellingen te verwezenlijken. Alfons Arts is in het bezit van een aflopend contract en had de club reeds te kennen gegeven dit contract niet te willen verlengen.

Henk de Jong en Jan Bruin zullen het lopende seizoen de leiding hebben over het elftal van SC Cambuur. Dwight Lodeweges zal per 1 juli de nieuwe hoofdtrainer zijn en zal niet eerder aantreden.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…