Home Gelderland Automobilist overleden bij aanrijding op A15

Automobilist overleden bij aanrijding op A15

Bij een aanrijding op de A15 ter hoogte van Echteld is vrijdagavond omstreeks half twaalf een automobilist om het leven gekomen. De politie vermoedt dat de automobilist na een kopstaart-aanrijding uit zijn auto is gestapt en vervolgens op of nabij de vluchtstrook is aangereden door een derde auto. Voor zover nu bekend is zijn er geen andere slachtoffers.

De A15 is tussen Echteld en Tiel (in westelijke richting) tijdelijk afgesloten geweest. De verkeersongevallenanalyse afdeling van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Laad meer Gelderland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Poging doodslag – Marialaan – Nijmegen

In de wijk Oud-West in Nijmegen werd op woensdagavond 23 november rond 20:00 uur een man m…