Home Noord-Brabant Inval bij Satudarah-clubhuis Tilburg

Inval bij Satudarah-clubhuis Tilburg

Vrijdagavond heeft de politie een inval gedaan in het clubhuis van motorclub Satudarah in Tilburg. Agenten zijn de hele nacht bezig geweest het pand van onder tot boven te doorzoeken. Volgens een lid van de motorclub zou dit zijn vanwege vermeend vuurwapenbezit, maar de politie wil dit niet bevestigen. Tijdens de inval waren zo’n 60 clubleden aanwezig, die na fouillering door de politie het pand in vrijheid mochten verlaten.  De omgeving van het clubhuis is tijdens de actie afgesloten.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Explosie bij voordeur woning ‘s-Hertogenbosch

Een bewoner aan de Zirkoon in ‘s-Hertogenbosch is vannacht rond kwart voor 1 hevig geschro…