Home Friesland Sneek Motordieven in de boeien

Motordieven in de boeien

De politie kon dinsdagnacht dankzij een tip aan de Gajus Nautastraat in Sneek een drietal mannen in de boeien slaan dat waarschijnlijk een grote hoeveelheid elektromotoren had gestolen. De politie werd rond middernacht gebeld door een voorbijganger die zag dat de mannen op een verdachte manier spullen vanuit een auto de woning indroegen. Politieagenten stelden vast dat er vanuit de auto elektromotoren het huis in werden gebracht. Van de auto bleken de kentekenplaten te zijn afgeplakt. In de woning werden de mannen van 18, 27 en 32 jaar, allen afkomstig uit Sneek, aangehouden. Bij nader onderzoek bleek dat de ruim dertig motoren afkomstig waren van een bedrijf aan de Professor Zernikestraat in Sneek. De mannen zijn ingesloten.

Laad meer Sneek

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…