Home Friesland Drachten Beroving fiets 12-jarige jongen blijkt verzonnen

Beroving fiets 12-jarige jongen blijkt verzonnen

De politie is naar nu blijkt onterecht bezig geweest met het onderzoek naar een beroving. Op 25 maart deed een 12-jarige jongen uit de gemeente Smallingerland aangifte van de beroving van zijn fiets. Hij zou in de tunnel van Het Zuid in Drachten door vier jongens van zijn fiets zijn geschopt, waarna ze er met zijn fiets vandoor gingen. Het verhaal werd door een getuige ontkracht en ook de aangever was niet consistent in zijn verhaal. Het is op dit moment nog onduidelijk wat de consequenties voor de 12-jarige zullen zijn.

Laad meer Drachten

Geef een reactie

Bekijk ook

Man aangehouden voor dodelijk steekincident in Heerenveen

De politie heeft dinsdagavond een 30-jarige man uit Drachten aangehouden voor een dodelijk…