Home Zuid-Holland Rotterdam Auto gewelddadige beroving NS-station Zwijndrecht gevonden

Auto gewelddadige beroving NS-station Zwijndrecht gevonden

Aan het Schoonveld in Rotterdam vonden agenten dinsdagavond de auto die werd gestolen na een gewelddadige beroving op het NS-station in Zwijndrecht. De auto werd gevonden naar aanleiding van een tip na Opsporing Verzocht. In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 januari werden rond 00.15 uur twee vrienden op het NS-station in Zwijndrecht op een gewelddadige manier beroofd van de auto van de vader van één van hen. Twee mannen wisten de autodeuren open te krijgen en beide jongens werden meteen tegen hun hoofd geslagen. Eén van de slachtoffers rende weg met de autosleutel, maar werd ingehaald en hard in zijn gezicht geslagen met een vuurwapen. De daders pakten zijn autosleutel af en reden weg met het voertuig.

Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de overval. Er werden beelden getoond van de twee mannen en er werd een oproep gedaan voor de nog steeds vermiste auto. Nog tijdens de uitzending kwam er een tip en de auto werd vervolgens in Rotterdam gevonden. Hij is in beslag genomen en zal worden onderzocht op sporen.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis

Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op dinsdag…