Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Explosie – Klimtstraat – Almere

Almere – Gezocht – Explosie – Klimtstraat – Almere

In Almere heeft in de nacht van 31 januari op 1 februari een explosie plaatsgevonden aan de Klimtstraat. Heb jij iets gezien?

Rond 2:54 uur kwam een melding binnen van een explosie aan de Klimtstraat in Almere. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en is er alleen sprake van materiële schade. Desondanks zijn de bewoners en omwonenden enorm geschrokken.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heb jij camerabeelden in de omgeving van de Klimstraat in Almere? Of was je toevallig in deze buurt in de nacht van 31 januari op 1 februari en heb je iets gezien? Laat het ons weten via onderstaand tipformulier of bel de opsporingstiplijn (0800-6070) onder vermelding van zaaknummer 2024033075. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…