Home Gelderland Apeldoorn Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

In de nacht van zaterdag op zondag vond er aan de Lievevrouwestraat  in Zutphen een mishandeling plaats. Een 17-jarige jongen uit de gemeente Apeldoorn werd in zijn gezicht geslagen met letsel als gevolg. De jongen bevond zich met een vriend en twee vriendinnen op de Lievevrouwestraat toen er een man op hen af kwam en deze zou volgens de verklaring van de 17-jarige jongen hem vanuit het niets hebben geslagen. Van de dader was een signalement bekend. De politie keek naar de verdachte uit en op de Deventerweg kon een 20-jarige man uit de gemeente Lochem worden aangehouden.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …