Home Flevoland Almere Vrouw van tas beroofd

Vrouw van tas beroofd

Een 20-jarige vrouw uit Almere heeft aangifte gedaan van diefstal van haar tas. Drie mannen bedreigden haar met een wapen en moest haar tas afgeven. Vrijdag rond 17.00 uur deed de vrouw een boodschap en liep terug naar haar geparkeerde auto. In de tunnel van de Dwangmolenstraat werd zij geconfronteerd met drie mannen en wisten haar tas buit te maken. De tas werd later in de omgeving teruggevonden. Uit de tas mistte de vrouw diverse goederen.

Na de melding stelden agenten een onderzoek in, maar troffen de mannen niet meer aan. Het signalement van de mannen, dader 1: een negroïde man, tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.70 m.lang, bol postuur, kort zwart stekel haar. Hij droeg een donkerblauw dun nylon jack en blauwe spijkerbroek. Dader 2: een negroïde man, tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.70 m.lang, normaal postuur, droeg een gele gebreide muts, zwarte jas. Dader 3 een negroïde man, tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.70 m., normaal postuur, zwarte dreadlocks vastgebonden met een elastiek. De drie mannen liepen weg in de richting van de busbaan.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…