Home Noord-Brabant Tilburg Dronken Tilburger botst tegen twee auto’s en rijdt door

Dronken Tilburger botst tegen twee auto’s en rijdt door

Een dronken 40-jarige Tilburgse automobilist heeft vannacht, de nacht van vrijdag op zaterdag, in het centrum twee aanrijdingen veroorzaakt waarbij hij doorreed. Hij werd uiteindelijk door de politie op het Pieter Postplein aangehouden. Hij blies 790 ugl. Zijn rijbewijs werd vanwege het hoge percentage ingevorderd. Bovendien bleek de auto waarin hij reed niet verzekerd te zijn. Ook de APK-keuring was verlopen. Voor al deze zaken wordt proces-verbaal opgemaakt.

De eerste aanrijding vond plaats op de kruising van de Schouwburgring en de Noordhoekring. Hij reed daar in op een stilstaande taxi. Vervolgens negeerde hij op de kruising van de Noordhoekring en de Hart van Brabantlaan het rode licht en botste tegen een personenauto van het merk Smart. Vervolgens reed de bestuurder via de Hart van Brabantlaan, St. Ceciliastraat tot aan het Pieter Postplein, gevolgd door de Smart. Daar stopte de doorrijder. Hij stapte uit en riep tegen zijn achtervolgers dat ze geen politie moesten bellen en dat hij zou betalen. De politie heeft de brokkenmaker daar rond 02.00 uur aangehouden.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…