Home Noord-Brabant Tilburg Verdachte auto-inbraak aangehouden in Tilburg

Verdachte auto-inbraak aangehouden in Tilburg

De politie heeft vanmorgen, zaterdag 23 maart 2013 omstreeks 06.00 uur mede dankzij een oplettende bewoner, op het Galeipad een 19-jarige Tilburger aangehouden die verdacht wordt van ten minste zes auto-inbraken op de Clercxstraat in Tilburg. De agenten waren snel na de melding ter plaatse en spraken met een getuige. De verdachte werd tussen twee auto’s aangetroffen. Hij had een wondje op zijn rechterbeen en een glassplinter in zijn jaszak. Hij is in verzekering gesteld. Er werden zes beschadigde auto’s aangetroffen. Drie auto’s zijn getakeld en worden op sporen onderzocht. Bij enkele gedupeerden zijn brieven in de bus gedaan met het verzoek om aangifte te doen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…