Home Flevoland Inbreker na achtervolging te voet aangehouden

Inbreker na achtervolging te voet aangehouden

Een 27-jarige man uit Lelystad is woensdagochtend in alle vroegte aangehouden nadat hij had ingebroken in een bedrijf aan de Ketelmeerstraat in Lelystad. Hij probeerde met de fiets te vluchten maar werd snel achterhaald en ingerekend. Rond 05.20 uur snelden meerdere politie-eenheden naar een bedrijfspand aan de Ketelmeerstraat waar een inbraak op heterdaad plaats vond. Een politieauto die bijna ter plaatse was, zag een man hard wegfietsen van het pand af. De fietser probeerde al slingerend aan de politie te ontkomen en fietste de Slotermeerlaan op. De politieauto kon niet verder waarna een van de agenten de achtervolging te voet inzette. Via de Langesloot en enkele steegjes wist de agent de man op de fiets te achterhalen en hem aan te houden. De buit werd eveneens teruggevonden. De verdachte zit vast. Het woninginbrakenteam heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…