Home Drenthe Assen Verdachte fietsdiefstal aangehouden

Verdachte fietsdiefstal aangehouden

Dinsdagavond heeft de politie een 22-jarige man uit Assen aangehouden. De politie kreeg een melding dat er bij het NS-station een fiets was gestolen. Deze zou zijn ingeladen in een auto. Meerdere surveillanceauto’s zochten de omgeving af. De bewuste auto werd aan het Zuidenveld leeg aangetroffen. Na een zoekactie troffen agenten de genoemde verdachte aan in de tuin van een woning aan de Sluisstraat. Dat bleek de woning te zijn van de man. In de tuin stond de gestolen fiets. De verdachte werd daar aangehouden en overgebracht naar het bureau. De auto waarmee de fiets vermoedelijk is vervoerd, is ook in beslag genomen. In de tuin van de verdachte werden tien elektrische fietsen aangetroffen, vijf scooters en een hoeveelheid gereedschap. Deze spullen zijn in beslag genomen omdat ze vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie stelt een nader onderzoek in, waarbij ook nog wordt gezocht naar een tweede verdachte, de eigenaar van de inbeslaggenomen auto.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…