Home Drenthe Assen Arrestaties na mishandeling

Arrestaties na mishandeling

De politie heeft zondagnacht op de Wethouder Bergweg in Assen twee mannen en een vrouw aangehouden na een mishandeling in een café op de Rolderstraat in die plaats. In het horecabedrijf zou de eigenaar onder meer een vuistslag in het gezicht hebben gekregen. De mannen, 23 en 56 jaar, stapten daarna met een 58-jarige vrouw in een auto en gingen er vandoor. Ze werden kort erna door de politie achterhaald. Het drietal is ingesloten. De kroegbaas werd waarschijnlijk mishandeld omdat hij een van de mannen eerder de avond uit de zaak had gezet.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Wie is de bestuurder van deze auto die een scootmobiel aanreed in Emmen?

Update 30 september 2022 In dit onderzoek zijn twee verdachten aangehouden. Op 27 juni 202…