Home Drenthe Assen Arrestaties na mishandeling

Arrestaties na mishandeling

De politie heeft zondagnacht op de Wethouder Bergweg in Assen twee mannen en een vrouw aangehouden na een mishandeling in een café op de Rolderstraat in die plaats. In het horecabedrijf zou de eigenaar onder meer een vuistslag in het gezicht hebben gekregen. De mannen, 23 en 56 jaar, stapten daarna met een 58-jarige vrouw in een auto en gingen er vandoor. Ze werden kort erna door de politie achterhaald. Het drietal is ingesloten. De kroegbaas werd waarschijnlijk mishandeld omdat hij een van de mannen eerder de avond uit de zaak had gezet.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…