Home Zuid-Holland Den Haag Mishandeling HTM-controleur

Mishandeling HTM-controleur

Een nog onbekende man mishandelde zondag 24 maart een HTM-controleur op de Monstersestraat in Den Haag. Het 48-jarige slachtoffer wilde de tram instappen toen hij werd weggeduwd. Het slachtoffer stond rond 10.30 uur bij de tramhalte op de Monstersestraat te wachten op tramlijn 4. Toen deze tram kwam aanrijden stapte hij in om vervolgens aan het werk te gaan. Terwijl hij instapte, duwde de nog onbekende man hem, waardoor hij op de grond ten val kwam. Het slachtoffer raakte lichtgewond aan zijn rechterhand, die nog herstellende was van een operatie.

De verdachte is vermoedelijke van Noord-Afrikaanse afkomst en rond de 18 jaar oud. Hij is 1.70 m. á 1.75 m. lang en heeft een zwart stoppelbaardje. Hij droeg ten tijde van de mishandeling een donkere jas en een donkere broek.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Drie aanhoudingen na studentenfeest

Drie studenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hun feestje aan …