Home Zuid-Holland Dordrecht Achtervolging van autodieven in Dordrecht

Achtervolging van autodieven in Dordrecht

De politie heeft zaterdagavond twee verdachten aangehouden voor autodiefstal. De aanhouding werd vooraf gegaan door een achtervolging door Dordrecht. Tegen middernacht zagen agenten op de Wijnstraat een gestolen voertuig rijden. Ze zetten de achtervolging in. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een incheckpaal op het station. De twee inzittenden gingen er daarop te voet vandoor. Via de achterzijde van het station renden ze richting het Weizigtpark. Daar kon een van de twee verdachten worden aangehouden. De ander meldde zich later op het politiebureau. Het gaat om twee 19-jarige mannen uit Dordrecht.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…