Home Drenthe Vrouw aangehouden voor vernielen politievoertuigen

Vrouw aangehouden voor vernielen politievoertuigen

De politie heeft vrijdagavond een 27-jarige inwoonster van Tweede Exloermond op heterdaad aangehouden na het vernielen van de spiegels van twee geparkeerde politievoertuigen. De afgelopen periode waren de geparkeerde politieauto’s bij het politiebureau aan de Hoofdstraat in Exloo vaker doelwit van vernielers. Reden voor agenten om vrijdagavond te gaan posten bij de, voor iedereen toegankelijke, parkeerplaatsen. Dit had resultaat. De 27-jarige vrouw werd op heterdaad betrapt toen ze de spiegels van een geparkeerde politieauto en een politiebus vernielde. De 27-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd ze voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoogeveen – Verdachte aangehouden na steekincident Hoogeveen

Een vrouw werd maandagmiddag in de Kortewijkstraat in Hoogeveen gestoken door een man. Hij…