Home Friesland Leeuwarden Drie stappers aangehouden

Drie stappers aangehouden

De politie heeft vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag drie stappers in het centrum van Leeuwarden aangehouden. Een 35-jarige inwoner van Leeuwarder bedreigde een portier van een horecagelegenheid in de Doelesteeg. Dit nadat de portier de broer van de man had betrapt op het gebruik van drugs. Agenten hielden de 35-jarige aan. Een 21-jarige Leeuwarder bemoeide zich met de aanhouding en beledigde de agenten. Ook werd hij aangehouden. Een 25-jarige inwoonster van Leeuwarden werd door een portier uit een horecagelegenheid aan het Ruiterskwartier gezet. De vrouw maakte deel uit van een groepje dat eigen alcohol mee had genomen de zaak binnen. Het groepje werd daarop gevraagd om het café te verlaten. De 25-jarige werd kwaad en beet vervolgens de portier in zijn hand. De vrouw werd overgedragen aan de politie en vervolgens voor nader onderzoek ingesloten. De 35-jarige man en de 25-jarige vrouw krijgen beide een collectief horecaverbod. Ze mogen het komende jaar veel Leeuwarder horecagelegenheden niet meer bezoeken.

 

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…