Home Noord-Brabant Boxtel Man aangehouden na zware mishandeling met bierfles

Man aangehouden na zware mishandeling met bierfles

Een 28-jarige man uit Boxtel is vrijdagavond slachtoffer geworden van een mishandeling. Hij zat om die tijd met enkele vrienden in zijn woning aan het Hoogheem. Op een gegeven moment ontstond er een ruzie tussen hem en een 28-jarige flatgenoot. Het slachtoffer werd door zijn buurtgenoot met een fles geslagen. Ook raakte hij gewond door gebroken glas. De dader is daarna weggelopen. De gealarmeerde ambulance nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis met een wond aan zijn arm en op zijn hoofd. De politie kon vrij snel achter de identiteit van de verdachte komen en hebben hem in zijn woning aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Boxtel – Drie aanhoudingen na beschieten woning

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een woning aan de Poolsestraat beschoten terwijl …