Home Drenthe Assen Aangehoudingen wegens belediging

Aangehoudingen wegens belediging

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de provincie Drenthe een aantal personen aangehouden op verdenking van belediging. Op de Brink in Assen werd rond middernacht een 18-jarige inwoner van Smilde aangehouden die de dienstdoende agenten meende te moeten beledigen. Rond 04.00 uur werden agenten in de Brinkstraat beledigd door een 19-jarige inwoner van Assen. Agenten die bezig waren met een onderzoek naar een autobrand in de Henriette Ronnerstraat werden door een 25 en een 22-jarige Assenaar bedreigd en beledigd. Alle aangehouden verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en kunnen een boete van 500 euro verwachten.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…