Home Drenthe Aanhoudingen na diverse mishandelingen

Aanhoudingen na diverse mishandelingen

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op diverse plaatsen in Drenthe aanhoudingen verricht in verband met mishandelingen tijdens het uitgaan. Op de Kleine Oever in Meppel ontstond rond middernacht een vechtpartij waarbij een 17-jarige inwoner van Meppel door een 15 -en 17-jarige plaatsgenoot na een woordenwisseling werd geslagen. Op het Prinsenplein werden omstreeks 04.00 uur bij een feesttent, een 16-jarige en een 42-jarige man, beide inwoners van Nijeveen, aangehouden. Zij hadden woorden gekregen met een 25-jarige inwoner van Lemmer waarna de Fries werd geslagen. Even later werd een 46-jarige inwoner van Meppel aangehouden die onder invloed van alcohol een 27-jarige andere Meppelaar mishandelde.

Zaterdagavond werd om 22.00 uur in de Jan Steenstraat in Hoogeveen een 22-jarige inwoonster van die stad aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw had in haar woning ruzie gekregen met haar partner. Toen het slachtoffer, de 29-jarige onderbuurvrouw, tijdens de ruzie wilde bemiddelen, gooide de verdachte een trap tegen haar aan waarbij zij een hoofdwond opliep. Zij moest zich onder behandeling van arts stellen. Tijdens de mishandeling liep zij ook een hersenschudding op. Alle aangehouden verdachten werden voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij werden ingesloten. Alle slachtoffers deden aangifte.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…