Home Utrecht Amersfoort Man aangehouden voor verduistering

Man aangehouden voor verduistering

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag bij een horecagelegenheid aan de Stationstraat in Emmen een 28-jarige inwoner van Amersfoort aangehouden op verdenking van verduistering. De man die werkzaam was in het horecabedrijf, werd al geruime tijd verdacht voor het plegen van diefstal van geld uit het bedrijf. Deze avond wer hij door zijn collega’s in de gaten gehouden. Toen hij het bedrijf verliet, werd hij door zijn collega’s gecontroleerd. Toen er een groot geldbedrag  bij hem werd aangetroffen, werd hij aangehouden. De verdachte werd voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De eigenaar deed aangifte.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…