Home Noord-Brabant Tilburg Merendeel automobilisten rijdt keurig 50 km/u op Noordhoekring

Merendeel automobilisten rijdt keurig 50 km/u op Noordhoekring

Bij een snelheidscontrole op de Noordhoekring zijn vrijdag 15 maart 2013 in totaal 94 snelheidsovertreders bekeurd. De snelheidscontrole werd tussen 08.30 en 14.45 uur gehouden door agenten van het Verkeershandhavingsteam. Slechts 3,6 % van de passanten was dus in overtreding. De overige 96,4% hield zich keurig aan 50 km/u.

Op de Cityring wordt veelvuldig (te) hard gereden. Zelf met een noodlottig ongeval vorig jaar. Daarom houdt de politie op verzoek van de gemeente Tilburg snelheidscontroles op de Cityring. De controles worden gehouden met het doel het aantal aanrijdingen, al dan niet met letsel, te verminderen.

Bij de controle van gisteren passeerden 2.563 automobilisten de radarapparatuur. 94 van hen gingen op de foto omdat ze sneller reden dan de maximum toegestane snelheid van 50 km/u. Zij krijgen binnenkort de boete via het Centraal Justitieel Incasso Bureau thuisgestuurd. De snelste overtreder kwam met 69 km/u voorbij gereden.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…