Home Zuid-Holland Zoetermeer Verdachten aangehouden in hennepkwekerij

Verdachten aangehouden in hennepkwekerij

Politieagenten hielden maandag om 23.00 uur in een woning op de Gaardedreef acht verdachten aan. Eén van hen was de bewoner, de anderen waren bezig met het knippen van henneptoppen. Agenten kregen een melding dat in de omgeving van de Gaardedreef een sterke henneplucht werd geroken. Met een warmtecamera werd een onderzoek in de omgeving ingesteld. Nadat de mogelijke locatie van de kwekerij was bepaald, gingen agenten in de richting van de woning. Voor de woning troffen zij een 51-jarige Rotterdam aan die verklaarde de bewoner te zijn. Agenten hielden deze verdachte voor de woning aan. In de kelder troffen agenten vervolgens zeven verdachten aan die bezig waren met het knippen van henneptoppen. De zeven verdachten, 27, 37, 42, 46 en 47 (afkomstig uit Voorburg, Naaldwijk en zonder vaste woon- en verblijfplaats) werden aangehouden. De hennepplanten werden vernietigd. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zitten nog vast.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …