Home Drenthe Assen Politie zoekt eigenaren drie damesfietsen

Politie zoekt eigenaren drie damesfietsen

De politie is op zoek naar de eigenaren van drie damesfietsen die donderdagmiddag bij het station van Assen zijn weggenomen. Surveillerende agenten hebben de fietsen meegenomen naar het politiebureau, omdat deze als gestolen gesignaleerd stonden. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat de fietsen toch niet van diefstal afkomstig zijn.

Vermoedelijk is bij de aangiftes een onjuist framenummer ingevoerd. De drie fietsen kunnen terug naar de rechtmatige eigenaren. Het gaat om een zwarte opoefiets die vast stond aan een andere damesfiets en daarnaast een Gazelle damesfiets. Is uw damesfiets donderdagmiddag weggenomen bij het station in Assen en voldoet die aan voorgaande beschrijving en/of onderstaande foto’s, neem dan contact op met de politie in Assen via 0900-8844.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…